Despre noi

Nu suntem perfecți. Este poate unica certitudine pe care o avem.

Iar acest blog nu este despre secretele unui cuplu perfect, despre o viață de poveste sau despre experți care dau sfaturi. Este despre dorința noastră și mai degrabă provocarea de a crește un proiect împreună. După ani buni în care am împărțit viața profesională, la un moment dat drumurile s-au separat.

După ani de muncă uneori 24/24h, 7/7 zile, împreună, cu cele mai frumoase realizări, dar și cu eșecuri ce ne-am dărâmat “la pachet”, ne-am trezit într-o zi fiecare cu direcția lui, cu provocările lui, fiecare cu propriile succese și înfrângeri. Și apoi a apărut întrebarea: “dacă am reușit ce mulți văd imposibil, să fim echipă și acasă și la muncă, fără să dăm bir cu fugiții, de ce nu am face-o din nou, dar de data asta pentru noi?”.

Așa a început viațaîndoi.ro, la fel de surprinzător, fulgerător, palpitant și amuzant, cum a fost și drumul nostru în doi de până acum. De ce nu ne-am putea pune la bătaie pasiunile la un loc, dacă în trecut am reușit? Despre asta este acest proiect.

Despre un EL și o EA care spun lucruri uneori trăznite și despre un TU și un EL care puteți citi același site fără să vă plictisiți. Cu puțin sirop pentru tine și pragmatism pentru el, cu povești la cafea pentru tine și “how to do” pentru el.

Despre motoare și rujuri, pantofi și aplicații, tehnologie și bucătărie și cum din tot amestecul acesta se naște viața în doi. Și uneori te vor surprinde poate poveștile celuilalt și vei vrea să-i încalți puțin pantofii…că sigur cămașa i-ai purtat-o deja.

Dacă ai ajuns până aici, ne pare bine de cunoștință!

P.S. Spune-i și lui/ei.