In pantofii EI

Pe bune despre Valentine’s Day

Sinceritatea e grea…sigur că ne este tuturor mai ușor să mimăm simpatie, bucurie, empatie, entuziasm. Dar sinceritatea e reală.
10 minute de plimbare pe o stradă din oraș mi-au fost de ajuns să înțeleg că mai este mult până când o să ne vindecăm. Azi este ziua aia din calendar când unii se simt poeți, alți își notează în telefon să nu uite să cumpere flori, iar ele să își pună mască de „ce frumos, nu trebuia!”. Fiecare își manifestă iubirea sau ce-o fi ceea ce simte în felul lui. Romantismul e minunat, când este pe bune.
Dar…
…să-i spună cineva fetei cu privirea pierdută și zâmbet tâmp la 14-15-16 ani că „ia fă o floare, că e Valentains Dei”, de astăzi, se aude mâine ca „adu-mi fă o bere, că te crăp” sau „scapă fă de el (copilul) că nu legăn eu acum plozi”, iar poimâine…cine știe, poate “mișcă fă și fă-mi bani”..sau chiar mai rău. Nouă ne provoacă greață doar să citim cuvintele, pentru unii ele sunt o realitate. În loc de inimioare roz și declarații copy-paste, mai bine trezește pe cineva la realitate. Poate..mâine îți va mulțumi.
În doar 9 luni în 2021 erau emise 7.120 de ordine de protecție provizorii și 6.901 ordine de protecție, dintre care 2.206 au fost încălcate de către agresori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *