In pantofii EI

Momentul meu- răsfăț, patru ore în salon și un ombre natural

La salon nu ajung des. Poate de câteva ori pe an. În general pentru schimbări pe care mi-e frică să le fac singură, acasă. Și am tot făcut schimbări de la brunet, la șaten, iar brunet, decolorat, apoi iar închis. Și tot așa. De câte ori reușește Andreea să facă o mică minune, piticul de pe creierul meu vine cu o idee și stric eu ceva. Gata, acum m-a pus să semnez că nu mă mai întorc brunetă. Așadar, momentul meu- răsfăț, patru ore în salon și un ombre natural.

Patru ore e un record pentru răbdarea mea, dar a meritat. Am stat cumințică și am trecut prin toate etapele. Pentru că ține mai mult la păr, decât la experimente! Așa că a acceptat să-mi facă schimbarea doar cu mult tratament. Mai întâi decolorat, apoi tratament pasul I Lisaplex, apoi cele două nuanțe bine mixate, iar tratament și la final tratament. Cine n-are o Andreea, să-și găsească rapid!

Părul a rezistat. Eroic aș spune. Cu mici ajustări la vârfuri, pe care plecasem oricum pornită să le sacrific în caz de nevoie. E a doua decolorare și era cazul.

Patru ore le-am condimentat cu povești. Deși…repet, ajung rar la salon, când intru e ca și cum nu ne-am mai văzut de câteva zile. Ne punem repede la curent cu ce e nou și începem „duelul” pe culori. I-am arătat și acum o poză, am discutat pe baza ei, dar mai important este cum arată părul. Eu nu suport nuanţele roșii, așa că, deși optez mereu pentru nuanțe naturale și deschise, a fost nevoie să eliminăm mai întâi acele nuanțe nedorite din păr.

În final, după patru ore de răsfăț și un ombre natural,  a ieșit ce mi-am dorit eu și ce a gândit ea. Asta e important.