News and reviews

Experiența mea cu „șamponul minune” Hairjazz

Nu știu voi, dar eu când aleg să încerc un produs nou, înainte să-l achiziționez, întotdeauna citesc review-uri. Și nu unul, ci cât mai multe. Este știut faptul că în spatele unui review poate fi de multe ori o reclamă plătită, iar autorul omite să mai menționeze, așa că mă documentez în limitele în care găsesc păreri și materiale. Pentru cele care au nevoie, vă las mai jos și experiența mea cu „șamponul minune” Hairjazz.
*Acest articol nu este reclamă.

După o lungă perioadă în care părul meu a trecut prin nenumărate schimbări, a fost coafat zilnic și am folosit placa atât pentru îndreptat cât și pentru a-l ondula, m-am văzut nevoită să îl tund mai scurt anul trecut. Pe moment, am fost încântată de bobul lung. Mai ușor de întreținut, sănătos, ușor de coafat, dar apoi am început să-mi doresc din nou părul lung. Așa am aflat de șamponul Hairjazz. Pe rețelele de socializare am văzut reclama. Am fost puțin sceptică și pentru că țin mult la podoaba capilară, am căutat ingredientele și am căutat să văd dacă există reacții adverse, apoi am zis că e momentul să îl comand. L-am folosit patru luni. Atât mi-a ajuns un șampon și o loțiune Hairjazz.

Ce promite tratamentul Hairjazz:

-accelerarea creșterii părului cu până la de 3 ori mai mult față de ritmul său obișnuit de creștere
-stimulează creșterea părului
-fortifică rădăcina părului
-conferă o structură mai puternică părului
-potrivit pentru toate tipurile de păr

Avantajele șamponului-tratament

-miros plăcut ( deși este puternic, eu nu am o problemă cu mirosurile și este și parfumat față de alte șampoane-tratament)
-păr moale și plin de volum ( șamponul curăță bine, dar e nevoie de mască pentru că părul devine aspru, apoi de loțiunea tonică, dar efectul final este foarte plăcut)
-nu a provocat probleme pe scalp
-nu mi-a produs mătreață
-nu mi-a îngrășat părul
-cantitatea dintr-un flacon ajunge pentru o perioadă îndelungată
-a crescut puțin mai rapid decât în mod obișnuit.

Dezavantaje:

– este nevoie de mască sau balsam după spălare neapărat
-efectul nu este minune, ci doar o îmbunătățire a timpului de creștere
-nu mi-a redus căderea părului.

V-aș recomanda să nu folosiți un produs fără să va documentați pentru că experiențele țin de tipul de păr, problemele de păr și scalp, alte probleme de sănătate. În plus, ce e bun pentru o mine, poate nu fi pentru tine.