News and reviews

Barber 13 sau frizerie la cel mai inalt nivel ⭐

Pentru ca ii stiam mai demult pe baieti, acum si-au deschis propriul business si am avut ocazia sa ii vizitez la noua locatie.

Andrei, pentru ca in principiu, despre el e vorba, e unul dintre cei mai atenti hair stylisti, din cati am cunoscut si duce simpla tunsoare la rang de arta.

Il recomanda calmul si rabdarea cu care asculta dorintele fiecarui client, fie ca e vorba de o tunsoare simpla, fie ca e vorba despre ceva mai complicat, care implica mai multa atentie.

Acum ca e propriul lui sef, acorda toata atentia clientilor sai; astfel ca Barber 13 devine, intr-adevar locul unde chiar simti ca te poti relaxa si te si poti tunde, ambele in acelasi timp.

De la intrare te intampina o atmosfera calda si primitoare, lumina calda si atentia la detalii se poate observa in orice colt al cladiri in care isi desfasoarea activitatea Barber 13. Apreciez faptul ca la amenajarea spatiului interior s-au folosit doar culori calde.

Serviciile sunt complete: tunsori, barba, spalat, chiar si tuns copii; iar preturile sunt super ok!

Sincer, le acord 5 ⭐!

Mai jos o galerie de imagini ca sa iti faci o idee despre cat de cool e locul ala; practic e altceva la nivel de Targoviste.