In pantofii LUI

Fetelor, nu mai fiți disperate!

Ce poate fi mai jenant decât o femeie disperată? O femeie disperată după atenție care semnalizează asta cu fiecare gest, cu fiecare pas, prin toți porii. Și ce este mai interesant este faptul că, doamnelor și domnișoarelor, efectul nu va fi cel scontat. Sau mai simplu spus, veți atrage fix atenția pe care nu vă doriți să o primiți.

Pe stradă, pe rețelele de socializare sau la birou, disperarea se citește pe chipul și corpul unora. Principiul less is more este înlocuit de extravaganță, în ținută și exprimare. Dacă nu vrei să ajungi țintă doar pentru o noapte sau pentru o aventură pe termen scurt, atunci alege-ți cu grijă comportamentul. Și dacă pentru ținuta vestimentară petreci ore în șir în oglindă, n-ar strica să aloci  câteva clipe de gândire și pentru ținuta morală.

De exemplu, avalanșa de fotografii pe pagina de socializare nu se explică dacă nu faci din asta un job, dacă nu ești o persoană publică, ale cărei venituri depind de promovarea proprie și chiar și în astfel de cazuri o strategie de marketing nu trebuie să lipsească. Nu postezi oricum, oricât, oricând. Dar, revenind…în absența unui motiv, o astfel de atitudine este ca și cum ai striga după bărbați: “sunt disponibilă, mă vezi, sunt aici!”, “uite ce pot să fac pentru tine”, “cum ai vrea să fiu? Pot oricum!”. Nu, dacă îți cunoști valoarea cu adevărat, nu poți orice și oricum și pentru oricine. Și exemplele pot continua: citatele copy-paste, reacțiile și comentariile exagerate.

Pe scurt, o femeie sigură pe ea alege întotdeauna echilibrul, nu are neapărat nevoie de confirmări, știe să incline întotdeauna balanța și se ferește de compromis, expunere exagerată și extreme.