#Nunta

Nuntă vs. Pandemie 0-1

Când ne-am hotărât că vrem să facem nuntă, singurul lucru pe care se pare că nu l-am luat în calcul a fost o…pandemie. Da, și noi ne numărăm printre mirii din 2020 care vor spune DA în 2021. Ne-am făcut planuri ce vom face dacă plouă, dacă în ziua cea mare va fi caniculă, dacă invitații vin de departe, dacă…dacă..dacă, dar în niciun caz dacă va fi pandemie.

Dar, s-a întâmplat. După mai bine de un an de pregătire, organizare, planuri, bugete, schițe, am luat marea decizie de a amâna evenimentul. Nu e o tragedie, nici un capăt de țară, nu suntem singurii și poate că va fi chiar o întâmplare memorabilă.

Și dacă tot ne-am ales acum cu încă un an de așteptare și cu un an de experiență în spate, ne-am gândit să vedem partea plină a paharului și să povestim pas cu pas aventura noastră.

Am ales o nuntă atipică, am spulberat de la început toate speranțele pentru tradiții ale părinților, ne-am bătut propriile recorduri la răbdare, viteză de reacție și decizie și ne-am propus să mai spargem din tipare.

Până la nunta noastră, am experimentat câteva evenimente și de fiecare dată veneam acasă cu o listă cu ce NU VOM FACE la nuntă, dar și cu exemple  de AȘA DA.

„Centrul de comandă” a fost de la bun început la noi și acesta este cel mai bun sfat pe care îl putem da. Nu emitem judecăți general-valabile și nu criticăm, dar dacă putem veni cu idei pe care noi ne-am fi dorit să le primim, atunci o facem cu plăcere.